Ἀρχή > ΠΙΕΡΙΚΟΣ > «Κλείνει» ο Φαμπίνιο άμεσα στον Πιερικό!

«Κλείνει» ο Φαμπίνιο άμεσα στον Πιερικό!

Ετοιμη να καταλήξει στον «εκλεκτό» για τα δοκάρια, που μαζί με τον Τάσο Καρακούτσηθα αποτελέσει ένα ισχυρό δίδυμο, βρίσκεται η ομάδα του Νίκου Γκουλή. Τις τελευταίες μέρες βασικοί υποψήφιοι, όπως έχουμε καταγράψει, είναι οι Κυριάκος Στρατηλάτης και Μπάμπης Ταμπάσης. Ο πρώτος θεωρείται πιο προσιτή λύση, αν και εσχάτως φέρεται να κερδίζει πόντους στις προτιμήσεις των μελανόλευκων ο δεύτερος. Ο 26χρονος τερματοφύλακας, με πρότερη θητεία σε Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Διαγόρα και ΠΑΣ Γιάννινα, φέρεται να έχει μια δελεαστική πρόταση από την Κύπρο, την οποία αν δεν αποδεχθεί, θα γίνει πιθανότατα κάτοικος Κατερίνης. Διαφορετικά, θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο ο Στρατηλάτης (πρώην των Άρη-Λεβαδειακού), με το θέμα γκολκίπερ να κλείνει μέσα στην εβδομάδα όπως φαίνεται για τον Πιερικό.

Ενισχύεται στα χαφ

Παράλληλα, η ομάδα της Μακεδονίας βρίσκεται μια… ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους Φαμπίνιο Μασάδο (διαβάσατε πρώτοι στη mikriliga.com για το «φλερτ» των δυο πλευρών) και Τιερί Ζαουί, οι οποίοι και αναμένεται να καλύψουν τα κενά που αφήνουν οι Μαρσέλο Πέντα και Ντέγιαν Μπλαζέφσκι. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος, με θητεία ακόμα σε Καλλιθέα, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα και Διαγόρα, θα τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Γκουλή, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Πιερίας.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον 25χρονο Ιβοριανό αριστερό εξτρέμ,Τιερί Ζαουί, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και αποχωρεί από τον Λεβαδειακό. Ο Ζαουί επίσης αναμένεται να «κλείσει» μέσα στην εβδομάδα στους μελανόλευκους, που παράλληλα προχωρούν και τις… εσωτερικές υποθέσεις, όπως αποδεσμεύσεις και επεκτάσεις συμβολαίων.

Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Χρήστου Κουτσοσπύρου στην επίθεση και αν δεν αποκτηθεί ο Στάθης Καραμαλίκης δεν αποκλείεται ο «εκλεκτός» να έρθει από την Χιλή. Άλλωστε, ο τεχνικός του Πιερικού μελετά ήδη DVD με παίκτες από τη συγκεκριμένη χώρα της Λατινικής Αμερικής, που πρότειναν οι άλλοτε συμπαίκτες του στον ΟΦΗ, Ίσις και Βέρα, περιπτώσεις που θεωρούνται ελκυστικές και συνάμα προσιτές οικονομικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ  mikriliga.com

Κατηγορίες:ΠΙΕΡΙΚΟΣ
  1. Δὲν ὑπάρχουν ἀκόμα σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε