Ἀρχή > FOOTBALL LEAGUE > Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου η Καλλονή

Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου η Καλλονή

Η ομάδα της Λέσβου ήταν πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της  και το γκολ του Ταραχούλσκι στο 33′ ήταν αρκετό για να φτάσει στο σημαντικό “τρίποντο”.

Υπο το βλέμμα των Μιχαλάκη και Σαλευρή, οι οποίοι καθόντουσαν  μαζί στην εξέδρα, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς με την Καλλιθέα να γίνεται πιο απειλιτική κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο η νησιώτικη ομάδα ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα στο 33′ χάρη στο γκολ του Ταραχόύλσκι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αθηναϊκή ομάδα συνέχιζε να πιέζει την εστία του Μάππα, με κορυφαία ευκαιρία αυτή του Μαρουκάκη, ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίδια.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη κατάφεραν να κρατήσουν το… μηδέν στην εστία τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα και πλέον έχουν βάλει… φωτία στην βαθμολογία των play off, η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

Πλατανιάς Χανίων  8
Καλλιθέα 7
Παναχαϊκή 5
Καλλονή 5

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανουσάκης (80′ Βλαστέλλης), Μανούσος (88′ Προβατίδης), Ταραχούλσκι (73′ Ντος Σάντος).

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Σταύρου, Καλτσάς (67′ Ρουσάκης), Πρίπου, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Φαρινόλα (52′ Ντιαλό), Μαρουκάκης (79′ λ.τ Ματσούκας).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Πλατανιάς-Παναχαϊκή 1-0
(10′ Ναζλίδης)

Καλλονή-Καλλιθέα 1-0
(33′ Ταραχούλσκι)

Βαθμολογία
(4 αγώνες)

1. Πλατανιάς 8 (4-3)
2. Καλλιθέα 7 (3-3)
3. Παναχαϊκή 5 (5-6)
4. ΑΕΛ Καλλονής 5 (1-1)

Επόμενη αγωνιστική (27/06)

Παναχαϊκή-Καλλιθέα (19:00)
Πλατανιάς-Καλλονή (19:00)

Κατηγορίες:FOOTBALL LEAGUE
  1. Δὲν ὑπάρχουν ἀκόμα σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε